Einde sportseizoen 2021

Door de goede CORONA cijfers zijn we terug in de mogelijkheid om jullie een receptie aan te bieden.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we  onze eindeseizoensreceptie , waarop jullie allen van harte worden uitgenodigd. Deze zal doorgaan op woensdag, 30 juni op de Boekfosweide te Asse. De lessen van woensdag zullen tevens allemaal doorgaan op Trimparcours Boekfos Asse. De turners van de twee eerste groepen (5-12 jaar) worden verwacht om 18 uur.  Na deze openluchtles, die zal eindigen om 19 uur, zal hun een drankje aangeboden worden om het seizoen zo op een aangename manier af te sluiten.

Voor al de andere groepen van woensdag (senioren, keurturners vanaf 13 jaar, onderhoudsgym en conditietraining) starten we de sportactiviteiten om 19 uur 30. Hierbij worden ook onze groepen van maandag en dinsdag ten zeerste hartelijk uitgenodigd om deel te nemen. Het wordt een alternatieve bewegingsles waarbij onze verschillende groepen het tegen elkaar zullen opnemen in een sportief duel. Tegen 20 uur 30 ronden we het sportieve gedeelte af, om plaats te maken voor onze legendarische eindeseizoensreceptie. En laat ons hierbij even terugblikken.

Het was weer  een bijzonder jaar waarbij  vele groepen heel wat lessen moesten missen, omwille van de onverbiddelijke coronamaatregels.

Het bestuur van de club  zal daarom net als vorige jaar deze gemiste lessen, bij de betaling van ons volgend sportseizoen, in mindering brengen. Als club was het een uitdaging om de veerkracht te tonen, om telkens weer iedereen (opnieuw) in beweging te krijgen. Maar eerst is er die langverwachte grote vakantie waar iedereen zo hard naar uitkijkt en waar jullie allen recht op hebben. Geniet en rust voldoende uit, maar vergeet vooral niet af en toe te bewegen.

We zien jullie graag terug begin september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *