Initiatie rotsklimmen te Durnal (Namen)

Op zondag 21 oktober 2007 organiseerde ROSKA vzw een geslaagde avonturendag te Durnal (provincie Namen). De jongste deelnemer was 6; de oudste 50. Deze klimdag van ROSKA had plaats is samenwerking met de V.B.S.F. (Vlaamse Bergsport en Speleologie Federatie). Sommigen voelden ‘s anderendaags hun armen niet meer. Deze dag klimmen werd afgesloten met een dead- ride.

1 comment on “Initiatie rotsklimmen te Durnal (Namen)”

 1. Dries Boulpaep

  Ik zou van deze mogelijkheid willen gebruik maken om Joris mijn oprechte felicitaties over te maken. Het is een duidelijke en informatieve site, die bovendien opgesmukt wordt met prachtige foto’s van de activiteiten en ons toch wel mooie trimparcours.

  Een pluim op uw hoed Joris!

  Sportieve groeten,

  Dries Boulpaep
  “Totus orbis aliquo modo res publica”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *