Zomersportkamp ROSKA 2014

Beste Roska leden,

Wegens groot succes vorige zomer met ons sportkamp starten we 22 juli 2014 terug met een 4daags sportkamp. Onze bedoeling blijft dezelfde als vorig jaar namelijk de deelnemers zoveel mogelijk laten kennis maken met verschillende sporten. Deze sporten komen zeker aan bod: zwemmen, hockey, voetbal, gevechtssport, ……

Deze worden op een speelse manier gegeven.
De kinderen worden verdeeld in twee groepen:

  • Groep 1 : leerlingen van het eerste en tweede leerjaar.
  • Groep 2 : leerlingen van het derde tot en met het zesde leerjaar.

Het sportkamp zal plaats vinden in de Gemeentelijke sporthal te Asse, Potaarde 14, 1730 Asse. (Naast het zwembad van Asse).
Er is opvang voorzien vanaf 8 uur, de sportlessen starten om 8.30 uur. We eindigen met de lessen om 15.30 uur met opvang tot 17 uur. Tijdens de pauze is er voor uw kind een drankje en een vieruurtje voorzien. Een lunchpakket is wel zelf mee te brengen.

Wie geïnteresseerd is aarzel niet om uw zoon en/of dochter in te schrijven de plaatsen zijn beperkt. De prijs voor een volledige week bedraagt 80€, te storten op rekeningnummer BE35 7775 9736 0937 van Roska vzw.
Met de vermelding “Roska Sportkamp en de naam van de deelnemer(s)”

Inschrijven kan via deze link

Sportieve groeten,

Het bestuur van Roska

Voor meer informatie kan je terecht bij Patrick Coppens op 0474/ 55 01 87 of een mailtje sturen naar patrickcoppens3@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *