Herfstwandeling: Zondag 18 november 2018

De wandeling vertrekt op het Kerkplein van Krokegem-Asse. Via de Stokenberg, Kartelobos en ‘t Verbrand Hof, wandelen we richting kerk van Mollem. Hier is het landschap weids. Hemel en aarde raken mekaar. Bij goed weer kan men makkelijk Brussel ontwaren. Aan de kerk van Mollem laven we onze dorst bij Rie van Pol, het dorpscafe met het schilderij van het varken. Daarna voert de wandeling ons terug naar Krokegem via de oude steenbakkerij, Waarbeek en t Fort. Hier zal je vaststellen dat de behouden open ruimte tussen Asse en Mollem wondermooi is en absoluut moet blijven bestaan.

Afstand: Ongeveer  12 km.

Duur: Ong. 4 uur

Afspraak: Om 13.30 u vertrek Kerkplein Krokegem (Dendermondsestenweg, Asse).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *