Seizoeneinde : WOENSDAG, 26 JUNI 2019

De laatste lessen van woensdag zullen plaatsvinden op WOENSDAG, 26 JUNI 2019. De lessen gaan door op het trimparcours, Boekfos te Asse. We spreken af aan het Hébertistische Bal-Barr toestel op het trimparcours zelf.

Er wordt een receptie aangeboden door het bestuur van ROSKA, daardoor zullen de lessen een half uurtje eerder aanvangen. Voor de groepen Olympisch turnen (6-12 jarigen) spreken we af op hetzelfde uur, nl. om 18 u. Voor alle andere groepen(seniorengym, turnen vanaf 13-jarigen, onderhoudsgym en conditietraining) begint de laatste les van het seizoen om 19u.30.

Ook onze groepen van conditietraining maandag en Hébertisme op dinsdag worden hierop uitgenodigd (wie wordt de universele sportgroep van dit seizoen?).

De receptie vindt plaats op de Boekfosweide vanaf 20u.30.

Iedereen is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *