CORONA APRIL 2021 UPDATE

Beste leden,

We hopen dat het met jullie en al wie je dierbaar is goed gaat in deze bijzondere tijden . We kunnen jullie ontgoocheling maar al te best begrijpen. Laten we hopen op een geleidelijke heropstart van onze activiteiten na de Paasvakantie. Als de Coronacijfers en regels het toelaten zouden we alle lessen kunnen laten herbeginnen vanaf maandag, 3 mei. Uiteraard zullen de lessen voor volwassenen uitsluitend buiten in de openlucht plaatsvinden.

De lesgevers zullen er terug nauwlettend op toezien dat de geldende coronaregels zullen worden nageleefd bij het sporten. Concreet kunnen we jullieĀ  verder nog niets laten weten. Alles zal afhangen in hoeverre de Coronacijfers verder positief blijven evolueren. We houden jullie in ieder geval verder op de hoogte, zo gauw er iets veranderd i.v.m. de Coronamaatregels.

Blijf ondertussen verder sporten en bewegen met de familie!

Het bestuur

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *